Καλή μου ψευτοcelebrity, κάντο όπως η Kim, άλλωστε δεν θα γίνεις ποτέ!

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε μόνο λίγα παραδείγματα για να καταλάβετε πως η αντιγραφή έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο κι έχει γίνει κάτι σαν εμμονή. Δεν ξέρω, στέρεψαν οι ιδέες στους στυλίστες και στους σχεδιαστές μόδας; Πάντως η εικόνα λέει πολλά και το βασικό είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ιδέες και φαντασία.

Με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της Kim Kardashian στο instagram, κάθε εικόνα μας θύμιζε κάτι. Δεν μας πήρε και πολύ ώρα να κάνουμε τη σύγκριση. Δυστυχώς οι ομοιότητες των ρούχων πολλών ελληνίδων celebrity με αυτά της Kim, όχι απλά πολλές αλλά κάποιες δεν δίστασαν να αντιγράψουν μέχρι και τα αξεσουάρ.

Κατανοούμε την ανάγκη μερικών να θέλουν να πάρουν ιδέες από ξένες αγαπημένες celebrity αλλά είπαμε παιδιά, έχει και η αντιγραφή τα όρια της… Δεν πρόκειται να το μάθει ποτέ η Kim και η κάθε Kim ότι την αντιγράφετε αλλά μην πιστεύετε κι εσείς ότι θα γίνετε ποτέ σαν αυτές. Πόση ματαιοδοξία πια;

Δείτε μερικά παραδείγματα και θα καταλάβετε:

Κιμ Καρντάσιαν-Έλενα Τσαγκρινού (Othevriew)
Κιμ Καρντάσιαν-Έλενα Τσαγκρινού (Othevriew)

 

Κιμ Καρντάσιαν-Ελένη Φουρέιρα
Κιμ Καρντάσιαν-Ελένη Φουρέιρα

 

Κιμ Καρντάσιαν-Κατερίνα Καινούργιου
Κιμ Καρντάσιαν-Κατερίνα Καινούργιου

 

Κιμ Καρντάσιαν-Χριστίνα Σάλτη
Κιμ Καρντάσιαν-Χριστίνα Σάλτη

 

Κιμ Καρντάσιαν-Κατερίνα Στικούδη
Κιμ Καρντάσιαν-Κατερίνα Στικούδη

Κάντε μας like στο Facebook!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »