Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα την ώρα της ζωντανής σύνδεσης

Απίστευτο και τρομακτικό και όμως συνέβη στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα.
Φοβερό επεισόδιο σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής του ANT1 την ώρα της ζωντανής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Την ώρα που η δημοσιογράφος μιλούσε, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μία γυναίκα. Η δημοσιογράφος έλεγε για ένα αιματηρό συμβάν στο κέντρο της συμπρωτεύουσας και ξαφνικά «τα έχασε» και αναφώνησε: «Ωχ! Ένας άνθρωπος παρασύρθηκε. Σταματήστε.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Βάλτε λίγο προστατευτικό. Γιώργο επιτρέψτε μου να κλείσω για να καλέσω ασθενοφόρο άμεσα. Μπροστά στα μάτια μας παρασύρθηκε ένας πεζός εδώ στην Εγνατία».

Στη συνέχεια της σύνδεσης η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι ο οδηγός ΙΧ εγκατέλειψε την τραυματισμένη γυναίκα και αναζητείται…

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου που είδαν την εικόνα «πάγωσαν και ο Γιώργος τόνισε: «Ακούσαμε και τον θόρυβο. Ας ελπίσουμε ότι ο άνθρωπος δεν είναι τόσο σοβαρά χτυπημένος».

Η στιγμή που συμβαίνει το γεγονός στον αέρα της εκπομπής, Καλημέρα Ελλάδα, δείτε το βίντεο!

Δείτε τα βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »