Καλοκαίρι=Λουξ: Η καμπάνια της Λουξ αποτυπώνει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία

H Λουξ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, παρουσιάζει τη νέα της καλοκαιρινή καμπάνια φέρνοντας στο προσκήνιο εικόνες που αναβιώνουν το ελληνικό καλοκαίρι: παραλία, καταγάλανα νερά, παρέα και Λουξ.

Το καλοκαίρι δεν είναι απλά μια εποχή. Είναι η ξεγνοιασιά, η διασκέδαση, η χαρά, η απλότητα και η απόλαυση. Η Λουξ απευθύνεται σε κάθε ηλικία και επιδιώκει να αναδείξει τα σημεία αυτά, τονίζοντας πως καλοκαίρι=Λουξ.

Σε κάθε μπουκάλι Λουξ ενσωματώνονται όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το ελληνικό καλοκαίρι μοναδικό, όπως μοναδικά σε γεύση και ποιότητα είναι τα προϊόντα του brand. Οι αξίες της Λουξ – η απόλαυση, η δροσιά, η αυθεντικότητα, η παράδοση, η ποιότητα και η διασκέδαση – αποτυπώνονται και στην καλοκαιρινή καμπάνια της Λουξ με τον πιο άρτιο τρόπο.

Με το σλόγκαν «λουξάρω» να σημαίνει αγαπώ, σχεδιάζω, ονειρεύομαι, χαλαρώνω, απολαμβάνω και ζω, η Λουξ μας προσκαλεί να ζήσουμε την κάθε μέρα σαν να είναι καλοκαίρι.

Η καλοκαιρινή καμπάνια της Λουξ έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται με τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, καταχωρήσεις και digital επικοινωνία, προσκαλώντας τους καταναλωτές να απολαύσουν το καλοκαίρι τους παρέα με τη Λουξ.

Αυτό το καλοκαίρι, η Λουξ σας καλεί να ζήσετε τις πιο ξεχωριστές στιγμές,
γιατί καλοκαίρι=Λουξ!

https://www.loux.gr

FB: https://www.facebook.com/louxgreece/ | IG: https://www.instagram.com/loux.gr/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts