Καταπέλτης ο Κωστέτσος για το GNTM: «Θα μπορούσε να γίνει καλύτερο casting. Δεν βλέπω την επόμενη σταρ του ελληνικού modeling»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε για τον φετινό κύκλο του GNTM αλλά με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

Ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής, ο οποίος έχει συναναστραφεί μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ελλάδας και του εξωτερικού αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλων για το οποίο όμως μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει. «Δεν νομίζω ότι έψαξαν να βρουν μία Μπέλα Χαντίντ. Υπάρχουν πίστεψέ με. Υπάρχουν και πολύ ωραία αγόρια και πολύ ωραία κορίτσια. Άμα τα ψάξεις. Και γι’ αυτό κάνεις και το κάστινγκ. Να περάσουν 100-200-500 κορίτσια και αγόρια και να διαλέξεις τα 10».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλειος Κωστέτσος έχει δείξει τη δυσαρέσκειά του για το GNTM και με παλιότερες δηλώσεις του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ό,τι βλέπω, το βλέπω μέσα από το Tik Tok. Δεν είναι από τα ριάλιτι που θέλω να βλέπω. Μοιάζει σαν τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια που έχει κάνει παλαιότερα με μεγάλη επιτυχία και την κατέκριναν. Απλά τώρα γίνεται και χαρακτηρίζουν όσους πάνε σαν μοντέλα. Καλύτερα να πήγαινε παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια» είπε αρχικά.

Επιπλέον ο ίδιος σημείωσε, εάν αναγνωρίζει τον όρο diversity που είναι το σήμα κατατεθέν του φετινού GNTM: «Εντάξει είναι τραγικά αυτά. Τώρα θυμήθηκαν το diversity; Μετά από 30-35 χρόνια; Τα έχουμε κάνει ήδη από το ’85».

Δείτε όσα δήλωσε προσφάτως ο γνωστός σχεδιαστής:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »