«Καταστράφηκα, δεν είχα χρήματα να ζήσω» – Συντετριμμένος ο Μικρούτσικος

Οδός Ζαρίφη 2: Μία πολύ συγκινητική και ανθρώπινη στιγμή του Ανδρέα Μικρούτσικου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, στο Open.

Ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη και όταν η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από μία δύσκολη περίοδο της ζωής του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι μια αποτυχία οικονομική που είχα. Κακώς την πάτησα. Από τον καλοπαιδισμό μου την πάτησα. Μπήκα εγγυητής και με παρατήσανε στη μέση και χάθηκαν τα πάντα και από αξιοπρέπεια ούτε καν ζήτησα τον λογαριασμό» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Καταστράφηκα, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του δεν του επέτρεπε, έμεινα χωρίς ούτε ένα ευρώ στο σπίτι, δεν είχα δουλειά, δελτίο παροχής και να είναι καλά η Ελένη που έκανε τις πιο σκληρές δουλειές… Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα! Αυτούς τους κερατάδες δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω. Ελένη μου συγγνώμη και συγγνώμη που σε ανάφερα. Ξέρεις πώς την αντιμετωπίζουν; Πρέπει να προτάξω τα στήθη μου γιατί και εκείνη πρόταξε τα δικά της κάνοντας νυχθημερόν δουλειά.

Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 12 με 6 για να φάμε ένα μακαρόνι γιατί δεν υπήρχε νερό. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο να τον πουλήσω έναντι ποιων αξιωμάτων και έναντι ποιας αριστοκρατικής αντίληψης; Τι να μου πούνε; Τρύπια βρακιά είναι! Θα φύγω και θα ξέρω ότι έχω ζήσει. Θα μπορούσα να είμαι οτιδήποτε ήθελα και ήθελα να είμαι ο Αντρέας και να κοιτάζω τον κοσμάκη στα μάτια».

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts