Κατερίνα Καινούργιου: Κάνει απολογισμό για το 2022 και συγκινεί: «Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου»

Όπως όλοι μας την τελευταία μέρα του χρόνου, έτσι και η Κατερίνα Καινούργιου έκανε απολογισμό για το 2022 που φεύγει. Η όμορφη παρουσιάστρια, έχοντας σκεφτεί όλες εκείνες τις στιγμές που τη στιγμάτισαν από τη χρονιά, θέλησε να μοιράστηκε τις πιο σημαντικές, τονίζοντας πως η πιο δυνατή ήταν όταν αποφάσισε να κάνει κατάψυξη ωαρίων. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πιο δυνατές στιγμές που έζησε το 2022, ανάμεσά τους και εκείνη με την κατάψυξη ωαρίων στην οποία υποβλήθηκε πριν δέκα μήνες.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία έγραφε: «Η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022, πολύτιμο και σπουδαίο».

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε εξομολογηθεί παλιότερα μετά από αυτή τη σημαντική απόφασή της: «Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες….και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα κ την ψυχή της όπως εκείνη θέλει …ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα ν αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι».

Πάντως, ξέχωρα από κάθε τι άλλο, το 2022 υπήρξε γενναιόδωρο μαζί της αφού η ίδια είδε τις μετοχές της στον κόσμο της τηλεόρασης να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο μιας και η εκπομπή της Super Κατερίνα γράφουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts