Κατερίνα Κακοσαίου: «Ο πατέρας μου δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα στη μητέρα μου να νιώσει περίεργα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ηappy Day» παραχώρησε η Κατερίνα Κακοσαίου. Η νεαρή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πατέρα της, τα παιδικά της χρόνια, τη ΔΕΠΥ, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει.

«Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά, σίγουρα» είπε αρχικά για το πώς είναι να έχεις πατέρα κάποιον σαν τον Γιάννη Πλούταρχο.

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Γενικά, είχαμε και εγώ και ο αδελφός μου την αντίληψη ότι μπορεί να ακούσουμε και σίγουρα θα υπάρξουν και τέτοια σχόλια, παρόλα αυτά, επειδή είναι το όνειρό μας θα το προσπαθήσουμε. Το να κρίνεις έναν άνθρωπο απλά για το background του είναι λίγο προκατειλημμένο».

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια σχετικά με τον πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχο, η Κατερίνα Κακοσαίου διηγήθηκε: «Αυτό που θυμάμαι έντονα στον μπαμπά μου είναι ότι με στεναχωρούσε πολύ να βλέπω τα βίντεο-κλιπ του γιατί δεν μπορούσα να τον βλέπω να κλαίει, έκλαιγα και εγώ. Και αυτό που του είχα πει είναι ότι πρώτον δεν θέλω να τον ξαναδώ με κοπέλα σε βίντεο-κλιπ του, γιατί δεν είναι η μαμά μου και σταμάτησε. Είχε κάνει ορισμένα και από τότε δεν ξαναέκανε ποτέ με άλλη γυναίκα βίντεο-κλιπ του, ήταν πάντα μόνος του».

Δείτε όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts