Κι άλλη αποχώρηση από το Star Academy

Μετά και την αποχώρηση της Έλενας Κορωναίου προχθές, γράψαμε για πλάκα πως στο τέλος θα μείνει μόνο ο Μένιος Φουρθιώτης στο Star Academy και στο τέλος αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό θα βγούμε αληθινοί.  Αυτή τη φορά αποχώρησε η αρχισυντάκτρια Ελευθερία Κεφαλά, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει εργαστεί σε talent show.
Το ταξίδι του Star Academy μπορεί να ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εκείνη, αλλά κάποιοι σοβαροί λόγοι που δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει την ανάγκασαν να παραιτηθεί.
Η ίδια έγραψε στο facebook: «Είναι δύσκολο να αφήνεις κάτι που πίστεψες και προσπάθησες να «χτίσεις» με αγάπη. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να μένεις, όταν βλέπεις ότι κάποιος που δεν το αγαπά όπως εσύ, το «γκρεμίζει»… το πετά σαν τσίχλα. Κάποιες φορές λοιπόν οι περιστάσεις σε αναγκάζουν να φεύγεις…! Κρατάμε όμως τις καλύτερες αναμνήσεις και κοιτάζουμε μπροστά με αισιοδοξία…!»
Αυτό με την τσίχλα σαν μπηχτή μου κάνει, καταλαβαίνετε τώρα… *Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

 

Διαβάστε επίσης:

Η αντίδραση του Ντάνου στην προκλητική κίνηση του Χανταμπάκη τα λέει όλα

Η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »