Κι όμως! Στο The Voice ο ανιψιός της παιδοψυχιάτρου που δολοφονήθηκε άγρια στη Λαμία

Τη θεία του Θώμη Κουμπούρα, παιδοψυχίατρος που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στη Λαμία, αποχαιρέτισε ο Δίωνας Καμπούρας. Ο Δίωνας Κουμπούρας, γιος του Κώστα, του αδερφού της Θώμης που τη βρήκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος, έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο The Voice.

Ο νεαρός είχε τραγουδήσει το «River» εντυπωσιάζοντας τόσο την Έλενα Παπαρίζου όσο και τον Κωστή Μαραβέγια που τον διεκδίκησαν με νικήτρια την Έλενα, αφού ο Δίωνας επέλεξε τη δική της ομάδα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν αργεί πολύ ένα χαμόγελο να σβήσει… Σ’αγαπώ πολύ. Ας είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις σε όσα μέρη ήθελες να πας και δεν πρόλαβες».

fb-dionas-tehai

Η συμμετοχή του στο The Voice:

Τη χαρά αυτής της επιτυχίας ήρθε να καλύψει η θλίψη του φόνου της αγαπημένης του θείας. Ο Δίωνας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Λαμία κοντά στους συγγενείς του, που θρηνούν τον άδικο θάνατο της Θώμης, ενώ ακόμη αγωνιούν για το ποιος είναι ο δολοφόνος της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts