Με αφορμή τη συνεργασία με τον Γιάννη Καψάλη και τη Χαρά Βέρρα, αντικαθιστώντας τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο Δημήτρης Κοντολάζος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο λαϊκός ερμηνευτής επισήμανε πως ο ίδιος δεν κάθεται να μιλάω με τον κόσμο όσο βρίσκεται στην πίστα για να κάνει το πρόγραμμα του.
Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κοντολάζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μ’ αρέσει πάρα πολύ το σχήμα, ο Γιάννης Καψάλης είναι καταπληκτικός και η Χαρά Βέρρα. Η αφίσα είναι έτοιμη και είναι πάρα πολύ όμορφη. Εγώ θα κάνω ένα λαϊκό πρόγραμμα, 90 λεπτά έχουμε πει, μια εμφάνιση σαν guest star».
«Στο ίδιο μαγαζί, πριν από αρκετά χρόνια, είχαμε τραγουδήσει μαζί με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και την Ευδοκία και είχαμε πάρει πάρα πολύ καλά. Εγώ με τον Μάκη δεν είχα κανένα πρόβλημα και μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ μεγάλη φωνή. Είναι διαχρονικός καλλιτέχνης. Τώρα, το τι συνέβη, δεν αφορά εμένα ούτε παίρνω συναδέλφους να ρωτήσω τι πρόβλημα υπήρξε. Δεν είμαι απ’ αυτούς τους ανθρώπους». Δείτε το βίντεο:
«Εσείς πάνω στη σκηνή, συνήθως, λέτε και κάποιες ιστορίες από τη ζωή σας; Από τα τραγούδια σας;» ρώτησε, εν συνεχεία, η δημοσιογράφος για να απαντήσει ο Δημήτρης Κοντολάζος πως «δεν κάθομαι να μιλάω με τον κόσμο, όχι. Δεν το έχω αυτό. Ο καθένας είναι όπως θέλει και λειτουργεί».
- Απίστευτο! Έσβησαν τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο με μπογιά από την αφίσα του νυχτερινού κέντρου
- Τσαφούλιας για τη σύντροφό του: «Η Άννα Μενενάκου ήταν πρωταγωνίστρια, όταν εγώ δεν ήξερα…
- Όταν ο Νεκτάριος Λεμονίδης δήλωνε: «Μας αρέσει η δημοσιότητα. Γίνομαι κι εγώ μέρος της showbiz»
- Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Απολύθηκε από το Can Can – «Δεν μπορούσαμε να τον αντέξουμε άλλο»
- Μελέτης Ηλίας: «Δεν θέλω να θυμάμαι τα πρώτα χρόνια με την σύζυγό μου»
- Αιμίλιος Χειλάκης: «Ζητήθηκε από το νοσοκομείο να κάνω αυτήν την ανάρτηση για αίμα για τον…







