Κοραλία Καράντη: Το επάγγελμα ως… αεροσυνοδός, o μεγάλος της θαυμαστής, ο γιος της και η ηλικία

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή της το τελευταίο διάστημα, που είναι γεμάτη πολλή δουλειά και υποχρεώσεις. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τής θύμισε ότι έχουν να τα πουν περίπου δύο χρόνια αφού το 2022 είχε ξαναφιλοξενηθεί η ηθοποιός στην εκπομπή.

«Μετά από πολλή ταλαιπωρία, πέρασαν αυτά τα δύο χρόνια πολύ καλά» παραδέχτηκε από την πλευρά της η Κοραλία Καράντη η οποία μίλησε για τον ρόλο της στη Famagusta αλλά και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο. Λόγω των παραπάνω υποχρεώσεων, η Κοραλία Καράντη πρέπει να είναι μεταξύ Κύπρου και Θεσσαλονίκης, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι για να τα προλάβει. Γι’ αυτό και με χιούμορ είπε: «Το δεύτερό μου επάγγελμα είναι αεροσυνοδός αυτή την περίοδο, κάνω 5-6 πτήσεις τη βδομάδα».

Η Κοραλία Καράντη μίλησε επίσης για τα σχόλια που γίνονται από τον κόσμο και πώς μεγαλώνοντας τα διαχειρίζεται καλύτερα. Μάλιστα, σε ό,τι αφορά την ηλικία της, δεν έχει κανέναν λόγο να την κρύβει.

Κοραλία Καράντη: Η ηλικία, το Famagusta, η αποκάλυψη για την οικογένειά της και ο ηλικιακός ρατσισμός

Ένας από τους πιο αυστηρούς κριτές της φαίνεται να είναι ο γιος της, Εδουάρδος τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Τζώννη Καλημέρη. Όμως, παραδέχτηκε ότι είναι μεγάλος της θαυμαστής που αυτά που της λέει, της γλυκαίνει την ψυχή, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts