Κυριάκος Γεωργίου: Με ρυθμό και με ξέφρενο βαλκανικό πάρτι το νέο του τραγούδι

Ο Κυριάκος Γεωργίου μας στέλνει σε ζεστές καλοκαιρινές νύχτες με το τελευταίο του κομμάτι TAK-TAK. Ο ρυθμός και η δυναμική μουσική αποτυπώνονται στο μυαλό μας από το πρώτο άκουσμα και ξυπνούν λαχτάρα για ένα βαλκανικό πάρτι με καλή παρέα!

Ο Κυριάκος Γεωργίου είναι Έλληνας καλλιτέχνης με κυπριακές ρίζες. Έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Δέσποινα Βανδή. Πέρυσι, σε συνεργασία με τους Torino και Pashata, ανέβηκαν στην κορυφή των charts με την επιτυχία Gucci Forema. Επιπλέον, στη χώρα μας υπάρχουν και άλλα γνωστά κομμάτια με λαϊκά ονόματα όπως η Ανέλια και η Εμανουέλα.

Το νέο τραγούδι του Κυριάκου δεν μας κάνει να ξεχνάμε όλες τις αναστολές και να χορεύουμε ασταμάτητα. Η μουσική και οι στίχοι, που δεν μεταφέρονται στις ονειρεμένες ελληνικές ακτές, είναι έργο του Γιάννη Ιερμία, με βουλγαρική νότα να έχει προστεθεί και σε παραγωγή Iskren Tonchev – Iskrata. Επιπλέον, η Iskrata συμμετέχει και στα δεύτερα φωνητικά στο ρυθμικό σινγκλ μαζί με τη Σοφία Πεχλιβάνη.

Το καυτό βίντεο για το τραγούδι δημιουργήθηκε από τον Σταύρο Νταή με τη συνδρομή της δημιουργικής διευθύντριας Kelly Jo Brougham – ιδιοκτήτριας του Farfalle Creative. Η διαχείριση έργου είναι της Vada Productions.

Μαζί με τον Κυριάκο Γεωργίου λέμε «Έλα, έλα» στο καλοκαίρι και σας προσκαλούμε να βυθιστείτε στους ρυθμούς του ήλιου μαζί μας!

Το TAK-TAK κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο επίσημο κανάλι του Κυριάκου Γεωργίου στο YouTube.

Δείτε το Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts