Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ποιος ξυλοδαρμός;» – Στα δικαστήρια με την πρώην σύντροφό του, αντάλλαξαν και φιλάκι! Έξαλλη η Καινούργιου

«Ε ρε και να έχει γίνει για τη δημοσιότητα… Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα» είπε σχεδόν εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου προβάλλοντας πλάνα από την είσοδο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στα δικαστήρια σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Super Κατερίνα.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά την είσοδό του, παρ’ όλο που είχε βρεθεί εκεί για τις μηνύσεις που είχε ανταλλάξει με τη σύντροφό του Νάνσυ για ξυλοδαρμό, όταν ρωτήθηκε για το θέμα έκανε τον ανήξερο και είπε: «Ποιον ξυλοδαρμό;».

Όπως αποκάλυψε η ρεπόρτερ της εκπομπής που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα δικαστήρια, το ζευγάρι κάθισε δίπλα δίπλα στη δικαστική αίθουσα και αντάλλαξε και φιλί σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Κάτι που εξόργισε τόσο την Κατερίνα Καινούργιου όσο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο οι οποίοι είπαν ότι δεν μπορούν την κοροϊδία, και πως προφανώς είναι όλο αυτό το θέμα στημένο από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Νάνσυ. Μάλιστα, η τελευταία, επικαλέστηκε εγκυμοσύνη, όταν κατέθεσε στο ΑΤ Ομονοίας τη μήνυσή της εναντίον του γνωστού μακιγιέρ και κομμωτή, κάτι που επεσήμανε στο πάνελ της εκπομπής και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει αποσύρει κανένας από τους δύο τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει με τους δημοσιογράφους φυσικά να αναμένουν την έκβαση της υπόθεσης. Δείτε τι συνέβη στην εκπομπή Super Κατερίνα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts