Κωνσταντίνος Κάππας: «Ήμουν απελπισμένος και κέρδισα 2.500 ευρώ στο…»

Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Κάππας την Κυριακή προκειμένου να συνομιλήσει με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο αποκαλύπτοντας τον λόγο που τελικά έγινε η επιτυχημένη του παράσταση «Το τάβλι» το 2011.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κάππας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν πολύ handmade αυτή η παράσταση. Λοιπόν, σε αυτή η παράσταση που ήταν το 2011 συνέβη κάτι φοβερό. Είμαι απελπισμένος, είναι η κρίση, έχουν χαθεί δουλειές και είναι φοβερό αυτό. Έχει κλείσει η εταιρεία παραγωγής από την οποία έπρεπε να πάρω λεφτά και δεν έχω τίποτα. Τίποτα».

«Θυμάμαι πως είναι ένας Μάης, κάθομαι και λέω «Χριστέ μου, τι θα κάνω;» και βλέπω το βιβλιαράκι, το «Τάβλι» στην βιβλιοθήκη μου. Μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό όλη η παράσταση για να γίνει σε μια αυλή στο Ψυρρή ή στο Θησείο. Όπως είναι και η ιστορία που έχει γράψει ο Δημήτρης Κεχαϊδης. Βρίσκω τον Νίκο Ορφανό, ο οποίος τότε έμενε στην οδό Σαρρή στου Ψυρρή και είχε αυτή την αυλή! Ξαφνικά γίνεται αυτή η παράσταση viral τελείως, πηγαίνει τρία χρόνια και έγινε χαμός με τα sold out μέσα στο καλοκαίρι».

«Επίσης, να συμπληρώσω εδώ, δεν είχα λεφτά ούτε για τα δικαιώματα και κέρδισα 2.500 ευρώ στο Τζόκερ! Ήταν δηλαδή τρομερό. Είμαι απελπισμένος, έχω ένα τζόκερ στην τσέπη και πηγαίνω χάλια με μια φόρμα στο πρακτορείο. Βάζω το χαρτάκι στο μηχάνημα, περιμένω και βλέπω 2.500 ευρώ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Κάππας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »