Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Το βίντεο από τότε που έπαιξε στις Οικογενειακές Ιστορίες

Live News: Ήταν το 2010, τότε που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως άνεργος βρισκόταν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Κι όμως, παρά τη… μαύρη ψυχολογία του, βρήκε τρόπο να ξεφύγει. Πώς; Με μια guest εμφάνιση σε μικρό ρόλο στη σειρά «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha, υποδυόμενος τον ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων.

Σε μια περίεργη σύμπτωση, το συγκεκριμένο επεισόδιο που προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2010, μιλά για τον εθισμό στον τζόγο, ενός άνδρα που κέρδισε χιλιάδες ευρώ σε τυχερό παιχνίδι.

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει χάσει όλα του τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της.

Ο… «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος επέκρινε τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο. Όλα αυτά στο πλαίσιο του ρόλου που υποδυόταν.

Για τη συμμετοχή του στη σειρά, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ιδιαίτερα περήφανος, αφού φρόντισε να τη γνωστοποιήσει ως έκπληξη στους διαδικτυακούς του φίλους…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts