Κόβεται τελικά ο Έρωτας φυγάς; Όλη η αλήθεια!

Super Κατερίνα: Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη μητρότητα και το αν είναι υποτιμητικό να περνάει από κάστινγκ για έναν ρόλο.

Επίσης, κάποιες φήμες και δημοσιεύματα θέλουν τον Έρωτα φυγά να κόβεται και ο δημοσιογράφος της εκπομπής που μίλησε μαζί με την πρωταγωνίστρια, ανέφερε στον αέρα, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

«Εννοείται ότι πέρασα από κάστινγκ για τον ρόλο της Αλεξάνδρας στον Έρωτα φυγά. Πάντα περνάω από κάστιγνκ και αυτό είναι κάτι που πάντα το προτιμώ. Δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό. Πολλές φορές με έχουν απορρίψει. Και από τις Μέλισσες είχα περάσει», είπε αρχικά η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Για την προσωπική της ζωή ανέφερε η ηθοποιός: «Στον γάμο μου είμασταν 130-140 άτομα. Έχουμε υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης και κάναμε τον πολιτικό. Έχουμε σχέδια με τον σύντροφό μου να κάνουμε παιδί αλλά αυτό άμα το φέρει η ζωή θα το φέρει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου στη Super Κατερίνα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »