Κόπηκαν τα χαμόγελα – Η Ματίνα Παγώνη μετέδωσε τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Για 16η ημέρα βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στις πρόβες του J2US. Η μεγάλη μάχη του τραγουδιστή να επανέλθει αλλά και των γιατρών να καταφέρουν να τον αποσωληνώσουν συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία μέχρι να ξυπνήσει. Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι ενθαρρυντικά.

«Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο τους», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή, δείχνει να είναι αισιόδοξη για την πορεία των εξελίξεων στην υγεία του: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »