Κόρη πασίγνωστου ποδοσφαιριστή προκάλεσε φρικτό τροχαίο στην Ιερά Οδό!

Η κόρη του ειδικού συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό και φέρεται να οδηγούσε μεθυσμένη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» στιγμές αγωνίας έζησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και άλλες τρεις οικογένειες, τα παιδιά των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό.

Πρωταγωνίστρια στο τροχαίο ήταν η κόρη του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού και ειδικού συμβούλου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Στέλλα, η οποία οδηγούσε το πολυτελές αμάξι της μητέρας της.

«Η Στέλλα οδηγούσε. Δίπλα καθόταν μια φίλη της και στο πίσω κάθισμα ο γιος μου με άλλο ένα αγόρι. Εχω αποδείξεις ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό 0,75% χιλιοστών του γραμμαρίου ανά λίτρου αίματος, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της Τροχαίας για την οποία ενημερώθηκα. Σύμφωνα με τον γιο μου Αλέξανδρο, η Στέλλα είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ανέβηκε στο κράσπεδο, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα που ήταν η μοναδική επιβάτισσα και, τελικά, το αυτοκίνητο προσέκρουσε ανεξέλεγκτο σε μια μάντρα», αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Βασιλείου πατέρας του 23χρονου που βρισκόταν στο αμάξι που οδηγούσε η 21χρονη κόρη του Κοβάσεβιτς! (Συνεχίστε παρακάτω….)

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με κατάγματα όσοι επέβεναν σ΄ αυτά, εκτός από την κόρη του Κοβάσεβιτς, η οποία δεν έπαθε το παραμικρό! Η οδηγός του άλλου οχήματος χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τα έξοδα να τα καλύπτει η οικογένεια Κοβάσεβιτς, ενώ ο πατέρας του 23χρονου σκέφτεται να κινήσει ποινική διαδικασία, εάν κριθεί σκόπιμο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts