Κώστας Αποστολάκης: «Θα ήθελα να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό»

Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24 με την Αθηναΐδα Νέγκα. Μάλιστα, με αφορμή και την τρέχουσα Μεγάλη Εβδομάδα, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να εξηγήσει γιατί προτιμά να είναι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό.

«Έχεις κάνει μια δήλωση, η οποία είναι αδιανόητη για τη showbiz! Ότι «δεν θέλω να ερωτευτώ», ενώ συνήθως όλοι λένε ότι κάτι σκέφτονται» σημείωσε αρχικά η οικοδέσποινα του talk show για να τοποθετηθεί ο Κώστας Αποστολάκης ως εξής. «Είδες, είναι και αυτό παραποιημένο. Εγώ δεν είπα ότι δεν θέλω να ερωτευθώ. Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είμαι όμως ο πρώτος άνθρωπος που το έχει πει αυτό και δεν θα είμαι και ο τελευταίος, εύχομαι. Και δεν είπα ότι είμαι. Είπα ότι θα ήθελα να είμαι».

«Γιατί πιστεύεις ότι θα ήθελες να είσαι και δεν είσαι ήδη;» ρώτησε η Αθηναϊδα Νέγκα με τον ηθοποιό να απαντά, ύστερα από μια μικρή παύση, «γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο».

«Είναι έρωτας κανονικός (σ.σ. ο Ιησούς Χριστός). Θείος έρωτας. Όπως είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι ερωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό. Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει. Ξέρεις, η χάρις έρχεται και φεύγει γιατί δεν είμαστε σταθεροί. Λογικό είναι και κάτι πολύ ανθρώπινο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Αποστολάκης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts