Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Αναγκάστηκα να πάρω 24 κιλά και έπρεπε να τα ξαναχάσω σε 12 μέρες»

Γεια σου: Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου και σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην παρουσιάστρια, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές που έχει κάνει αναγκαστικά για να υποδυθεί έναν ρόλο και για την απόφασή του να κόψει το τσιγάρο.

«Το έχω κόψει εδώ και ενάμιση μήνα, το έχω κόψει πολλές φορές αλλά αυτή τη φορά νομίζω πως είναι οριστικό. Είναι η πρώτη φορά που το νιώθω αυτό. Πάντοτε έλεγα θα το κόψω αλλά σε λίγο καιρό θα το αρχίσω. Τώρα δεν το σκέφτομαι αυτό. Πήρα τρία κιλά τώρα που έκοψα το τσιγάρο», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Και τόνισε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός: «Έχω πάρει για ρόλο 24 κιλά. Ήταν ωραία εμπειρία. Έχει δυσκολία, μη νομίζεις ότι είναι εύκολο. Έρχονταν πάστες, τούρτες, μπροστά μου και δεν έπαιρνα κιλά. Μετά από λίγες μέρες έπρεπε να τα ξαναχάσω για άλλο ρόλο. Ήμουν πολύ νέος τότε και έκανα ακρότητες. Για 12 μέρες δεν έτρωγα τίποτα, έπινα μόνο βιταμίνη C. Δεν είχα και δεν έχω αίσθηση κινδύνου. Τώρα έχω αρχίσει λίγο επειδή βλέπω ότι ο κόσμος είναι πολύ τρελαμένος. Αυτό το γεγονός στους Αγίους Αναργύρους… Πας στο αστυνομικό τμήμα και γίνεται αυτό».

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός ίσως να μην έκανα σύμφωνο συμβίωσης»

Δείτε όλη την απολαυστική συνέντευξη εδώ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts