Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Αυτή ήταν η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή

Σασμός: Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, ήταν το βράδυ της Τρίτης 12 Απριλίου ο αγαπημένος Λάζαρος Γεωργακόπουλος.
Ο τηλεοπτικός Καραπάνος μίλησε στον παρουσιαστή για όλους και για όλα, ενώ όταν αναφέρθηκε στην κόρη του, Joanne, «έσταζε μέλι»!
Ωστόσο, μίλησε και για τη γυναίκα εκείνη που του άλλαξε την πορεία της ζωής του.

«Έβλεπα θέατρο από πολύ μικρός, κοιμόμουν με το ραδιόφωνο ακούγοντας θέατρο, διάβαζα θεατρικά κείμενα, μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν όμως η εποχή που η κιθάρα έπαιζε πάρα πολύ στις παρέες. Έδωσα για αρχιτεκτονική, οι βάσεις ανέβηκαν κατακόρυφα και δεν πέρασα. Κάποια στιγμή, διασταυρώθηκα με μια κοπέλα στο Σύνταγμα. Κοιταχτήκαμε και γυρίσαμε ταυτόχρονα. Έτσι αρχίσαμε να μιλάμε, γνωριστήκαμε. Αυτή θα έδινε εξετάσεις σε 5 μέρες και είπα να δώσω κι εγώ. Με την κοπέλα αυτή δεν κάναμε σχέση. Μου έδωσε κάποια κείμενα, τα έμαθα σε μία μέρα. Πήγα τα έδωσα στο θέατρο Τέχνης», είπε μεταξύ άλλων ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »