Λάλος – Λαμπροπούλου: Τρελά ερωτευμένοι και με κοινή καθημερινότητα στο σπίτι του ηθοποιού – Τι λέει δημοσίευμα

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν ζευγάρι τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου μετά τα δημοσιεύματα των χωρισμών τους, οι οποίοι επήλθαν σχεδόν ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με το like.philenews.com που επικαλείται ως πηγή το Down Town Κύπρου, αναφέρεται πως: «Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, φαίνεται να ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σχεδόν κάθε μέρα είναι μαζί, κι όχι μόνο στα γυρίσματα του σταθμού αλλά και στο σπίτι του ηθοποιού, στα Πετράλωνα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο ηθοποιοί αρχικά ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι και φαίνεται ότι υπήρχε αυτή η φλόγα μεταξύ τους που τους έφερε κοντά και στην πραγματικότητα. Πάντως οι εικασίες ότι Βασιλική και Μαθιός από τον Σασμό είναι μαζί και εκτός πλατό, το οργιάζουν εδώ και καιρό μετά και από αρκετές κοινές τους εμφανίσεις ενώ υπενθυμίζουμε ότι χώρισαν σχεδόν ταυτόχρονα με τους συζύγους τους».

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Χωρίζουν μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας;

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως κανένας από τους δυο δεν έχει προχωρήσει σε σχετική δήλωση για το αν ισχύουν ή όχι οι φήμες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωναν οι δυο τους πριν από τρεις μήνες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts