Λαμπερά εγκαίνια για την Philipp Plein Boutique στη Μύκονο! (photos)

Έπειτα από την άφιξη του στην Αθήνα, ο Philipp Plein κατέκτησε τη Μύκονο!

Ο διάσημος σχεδιαστής, με καταγωγή από τη Γερμανία, ταξίδεψε για πρώτη φορά στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων με ιδιωτικό learjet για το πολυαναμενόμενο opening της νέας του boutique στο Nammos Village, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη Μύκονο και την ύπαρξη της boutique του στο νησί.

Η οικογένεια Λιακωτίτη, ιδιοκτήτες της Philipp Plein Boutique στη Μύκονο, υποδέχτηκε τον σχεδιαστή στο αεροδρόμιο, ο οποίος συνοδευόταν από την καλλονή σύντροφό του, Lucia Bartoli, και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στην παραλία της Ψαρούς για να δουν τη boutique και να γευματίσουν πάνω στη θάλασσα.


Τα εγκαίνια της Philipp Plein boutique στο Nammos Village τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και ξένοι celebrities, όπως ο Τούρκος chef Nusret Gokce aka Salt Bae και η Lindsay Lohan. Η βραδιά των εγκαινίων εξελίχθηκε σε ένα κοσμοπολίτικο πάρτι δίπλα στη θάλασσα, με τους περισσότερους καλεσμένους να παραμένουν έως αργά στη βεράντα της boutique για να γνωρίσουν τον σχεδιαστή και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του. Ο ίδιος ήταν πολύ φιλικός με όλους και απολάμβανε την επιτυχημένη βραδιά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την παραμονή του στη Μύκονο ο Philipp Plein διέμεινε στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5805 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr