Λαμπερή τελετή από την Ένωση Γυναικών Πάτρας

Με μια λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ» στην Πάτρα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής, για τη δωρεά μισού τόνου ιατρικών εργαλείων και αναλώσιμων υλικών χειρουργείου από την Ένωση Γυναικών Πάτρας, το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό σωματείο στην Νοτιοδυτική Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Σωματείου κα Άννα Μαρία Ρογδάκη τίμησε για την προσφορά τους τη γνωστή επιχειρηματία Δέσποινα Μοιραράκη, τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, τη σύζυγό του κα Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, και την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτισμού του Δ. Πειραιά κα Ειρήνη Στ. Νταϊφά.
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας, το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό σωματείο στην Νοτιοδυτική Ελλάδα, παρέδωσε μία δωρεά μαμούθ για την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, την Παιδιατρική Κλινική, την Μονάδα Παίδων και την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Δέσποινα Μοιραράκη, Άννα Μαρία Ρογδάκη, Ειρήνη Νταϊφά
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts