Λευτέρης Ελευθερίου: Αυτό είναι το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στην εκπομπή του Φερεντίνου

Πρωτοχρονιά με φίλους: Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε το «Τρελοκόριτσο» στην εορταστική εκπομπή του ΣΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά με τον Χρήστο Φερεντίνο να ξεκινά να χορεύει ζεϊμπέκικο. Επόμενος στη σειρά ήταν ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος βρέθηκε στη μέση της σκηνής και σάρωσε τα πάντα με το δικό του ζεϊμπέκικό.

Ο γνωστός ηθοποιός επιδόθηκε σε διάφορες χορευτικές φιγούρες και μάλιστα ακούμπησε το ένα χέρι του στο πάτωμα και σηκώθηκε στον αέρα. Φυσικά, δεν έμεινε μόνο εκεί αφού πήρε το ποτήρι με το κρασί από το πάτωμα με το στόμα για να πιει λίγο αργότερα δύο γουλιές.

Όπως ήταν επόμενο, δέχθηκε πολύ θερμό χειροκρότημα με την Φαίη Σκορδά να φωνάζει: «Μπράβο Λευτέρη!»

Δείτε το viral ζεϊμπέκικο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Βαγγέλης Μητρογιάννης: Ο κουμπάρος του Μαζωνάκη καταγγέλλει: «Μέλη της οικογένειάς του προσπαθούν να τον καταστρέψουν»

Ο κουμπάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, Βαγγέλης Μητρογιάννης, μετά τον εγκλεισμό του τραγουδιστή σε κρατική ψυχιατρική κλινική, το Δρομοκαΐτειο, θέλησε να

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »