Λεωνίδας Κακούρης: Αποχωρεί τελικά από το Ναυάγιο;

Super Κατερίνα: Ο Γιώργος Σουξές μίλησε για τη συνεργασία του με τον Λεωνίδα Κακούρη, με αφορμή την απόφαση του δεύτερου να παραιτηθεί από τη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Βασιλιάς Ληρ».

Όπως είπε ο ηθοποιός, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το Ναυάγιο ο Λεωνίδας Κακούρης καθώς είναι ένας ρόλος που λάτρεψε.

«Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν θα φύγει από το Ναυάγιο, αυτόν τον ρόλο τον αγάπησε πάρα πολύ, Βρήκε κάποιον και του μάθαινε κρητική προφορά. Έβαλε και το δικό του ταλέντο, που είναι πάρα πολύ καλός. Έκανε έναν εξαιρετικό ρόλο. Τον είδα πριν έναν μήνα που είχαμε μαζί γύρισμα, καλά ήταν ο άνθρωπος. Κάναμε το γύρισμα και χαιρετηθήκαμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές και συνέχισε:

«Και στις Άγριες Μέλισσες συνεργαστήκαμε εξαιρετικά. Δεν ξέρω γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Από την άλλη είναι άψογος επαγγελματίας, εξαιρετικός συνεργάτης. Ξαφνιάστηκα με αυτό που έγινε, σίγουρα κάτι θα τον έχει πειράξει. Έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τον Λεωνίδα, δεν έχω να πω τίποτα άσχημο γι΄αυτόν, είναι εξαιρετικός συνεργάτης».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

«Θα ήθελα να παύσει άμεσα…» – Ο Λεωνίδας Κακούρης μετά την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts