Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα»

Για λόγους, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί, ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ», γεγονός που επιβεβαίωσε με ανακοίνωση του και το Εθνικό θέατρο.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου» αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Λίγες ώρες μετά ο Λεωνίδας Κακούρης ανέβασε μια αινιγματική ανάρτηση, την οποία όμως αποφάσισε να κατεβάσει.

Σε αυτήν μεταξύ άλλων έγραφε πως: «Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ κι αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!».

Ο Λεωνίδας Κακούρης επίσης επεσήμανε πως δεν άντεχε άλλο τους τοξικούς ανθρώπους και πως προτιμούσε το σκυλάκι του και την ησυχία του σπιτιού του.

Και καταλήγοντας είπε: «Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ**ω και τα Μέσα και όλα».

Στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου σχολιάστηκε το εν λόγω θέμα κάνοντας αποκαλύψεις.

«Αυτό που έχω μάθει από το επαγγελματικό περιβάλλον του Λεωνίδα Κακούρη είναι ότι έφτασε στα όριά του, δεν άντεξε άλλο, “έσπασε”, αυτό μου μετέφεραν. Υπήρχε ένταση με τον σκηνοθέτη. Υπήρξε μια διαρροή μετά την ανακοίνωση του Εθνικού ότι ο κύριος Κακούρης είχε πάθει υπερκόπωση, η ανάρτησή του όμως χάλασε αυτό το αφήγημα», αναφέρθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Καθηλώνει ο Λεωνίδας Κακούρης για το Ναυάγιο: «Ήταν σαν να μου έχεις ρουφήξει όλο το μεδούλι»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts