Λιάγκας: Έμαθε στον αέρα ότι η συνεργάτιδά του σταματάει – Άφαντη και η Λίτσα Πατέρα από το Πρωινό

Αυλαία έριξε σήμερα, 5 Ιουλίου το Πρωινό και συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα αποχωρεί και το ανακοίνωσε η ίδια στον αέρα της εκπομπής! Αφού είπε τα τηλεοπτικά νέα, αποκάλυψε ότι δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1!

Ο λόγος για τη Ναταλία Ανδρικοπούλου που είπε: «Θα ήθελα Γιώργο αν μου επιτρέπεις να σας ευχαριστήσω όλους και να ευχηθώ καλή συνέχεια για του χρόνου και να σας πω ότι ήταν μία ωραία διδακτική χρονιά για εμένα, που έμοιαζε λίγο με τηλεπαιχνίδι παρά με εκπομπή»!

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε: «Γιατί;» και εκείνη πέταξε το παράπονό της «ένα λεπτό, ένα λεπτό μου έλεγες πολλές φορές., αλλά ήταν πολύ ευχάριστο»! Και ο παρουσιαστής την ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Φινάλε για το Πρωινό: Η αποκάλυψη του Λιάγκα για το συμβόλαιό του, η ηχηρή απουσία & η ανακοίνωση

Ο Γιώργος Λιάγκας στο τέλος της εκπομπής έκανε τον απολογισμό του, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, στους ανταγωνιστές του, την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα και έδωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά.

«Υπέγραψα για δύο χρόνια… έτσι θα συνεχίσουμε και του χρόνου» είπε.

Και τόνισε: «Δεν μου αρέσουν οι ενάρξεις και τα τέλη των εκπομπών. Μου αρέσουν όλα τα υπόλοιπα. Φέτος για εμάς ήταν ένα όμορφο ταξίδι και δεν το λέω σε επίπεδο απόδοσης της εκπομπής, εννοώ στο επίπεδο ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ωραία δημοσιογραφικά θέματα. Είμαστε μία οικογένεια εδώ. Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν όλο ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε. Ήταν όλο ειλικρινέστατο…».

Και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τη δημοσιογραφική ομάδα του και… εκείνο που προκάλεσε αίσθηση ήταν που έλειπε η Λίτσα Πατέρα από το φινάλε, την οποία ο Γιώργος Λιάγκας την ευχαρίστησε: «ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της μία κυρία με κάπα κεφαλαίο…»!

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts