Λιάγκας: Κατέβασε από το instagram τη φωτό με το μαγιό με την σημαία μετά τα αρνητικά σχόλια

Μετά την είδηση και τις φωτογραφίες που έδειχναν ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχασε αρκετά κιλά, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram, μια φωτογραφία του με μαγιό που αποδείκνυε ότι όντως έχασε αρκετά κιλά.

Τελικά όμως αυτό που έκανε εντύπωση στου followers του Γιώργου Λιάγκα, δεν ήταν τα κιλά, αλλά το γεγονός ότι το μαγιό του παρουσιαστή είχε πάνω του στάμπα την ελληνική σημαία.

Το γεγονός, εξόργισε πολλούς από τους followers του με αποτέλεσμα να δεχτεί δεκάδες αρνητικά σχόλια. “Κάποιοι αγωνίστηκαν και έδωσαν το αίμα τους γι’ αυτό το σύμβολο. Δεν αρμόζει αυτή η μεταχείριση”. ήταν ένα από αυτά.

Η ανάρτηση της φωτογραφίας, έγινε την Κυριακή, ενώ σήμερα, η επίμαχη φωτογραφία εξαφανίστηκε από το προφίλ του δημοσιογράφου. Όπως φαίνεται μετά τη θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε ο δημοσιογράφος αποφάσισε να την “κατεβάσει” από τον λογαριασμό του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »