Λύγισε η Πέμη Ζούνη – Η παράκληση στη Μενεγάκη

Ελένη: Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Πέμη Ζούνη η οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ξέσπασε σε κλάματα.

Η ηθοποιός μετά από ένα υπέροχο αφιερωματικό βίντεο, ξέσπασε σε κλάματα και τόνισε στην παρουσιάστρια: «Τι να πω τώρα εγώ;» με την Ελένη να της λέει «αφού ξέρεις πόσο σε αγαπάμε».

Και πρόσθεσε η Πέμη Ζούνη: «Αφού υπάρχει τέτοιο αφιέρωμα, τι το θέλω το αρχείο;» και ζήτησε από την Ελένη αυτό το αφιερωματικό βίντεο να της το στείλει.

Αρχικά ανέφερε: «Η πρώτη μου διαφήμιση ήταν για ένα πολύ γνωστό ουίσκι. Μετά έκανε μία παύση ενός έτους και μετά ξεκίνησε η καριέρα διαφήμιση. Δεν είχα φοβία για τη φωνή μου, δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση με το πρόσωπό μου. Αγαπώ το ραδιόφωνο, βαριέμαι να βάφομαι. Έχω διαβάζει και πολλά βιβλία και παραμύθια».

Η Πέμη Ζούνη έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά έργα αλλά όπως λέει η ίδια, δεν έχει κρατήσει αρχείο.

«‘Ήμουν τόσο αμελής που σώζονται καταλάθος μερικά πράγματα. Μία φίλη προσπάθησε να μου κάνει αρχείο κάποια στιγμή. Στεναχωριέμαι που δεν τα έχω κρατήσει. Μου λείπουν».

Δείτε παρακάτω την Πέμη Ζούνη στην Ελένη και τη στιγμή που λύγισε:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »