Λύγισε Στέλιος Ρόκκος: «Η θάλασσα τελείωσε. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος. Σκέφτομαι να φύγω από τη Λήμνο»

Το πρωινό: Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χαμό του αδελφού του και ξεκινώντας τη συζήτηση που έγινε δίπλα στη θάλασσα είπε: «Μου έχει γυρίσει πολύ ανάποδα η θάλασσα τον τελευταίο καιρό, άστο!».

Αφού μίλησε για τις συνεργασίες του, ποιες ήταν οι καλύτερες και οι πιο άσχημες αναφέρθηκε στον χαμό του αδελφού του πριν από μερικούς μήνες. Ο Νίκος Ρόκκος πέθανε ξαφνικά ενώ ψάρευε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του που έχει χάσει άλλον έναν γιο.

«Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Τελείωσε κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Και γενικά πολλά πράγματα τα μοιραζόμουν με τον αδελφό μου. Κάνω άσχημες σκέψεις. Η Λήμνος ήταν και αυτός. Είναι η μάνα μου, η αδελφή μου, ο κολλητός μουτώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω», είπε αρχικά.

«Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο… Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ φρέσκος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Με τον Κώστα μάλωνα για τον Νίκο από μικρά παιδιά. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπει πολύ η πλάκα που κάναμε, μόνο πλάκα κάναμε, δεν μιλάγαμε ποτέ σοβαρά».

«Εκείνη την ημέρα ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να βγάλει χταπόδια για να κεράσει το χωριό. Είχε φτιάξει έναν χώρο στο χωριό για να πηγαίνουν οι άνθρωποι του χωριού και ήθελε να το κάνει σαν εγκαίνια. Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδελφό μου, είναι άσχημο γιατί μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι είναι αγάπη του κόσμου, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου από τον κόσμο. Το καταλαβαίνω, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θέλω λίγο να ηρεμήσω».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts