Μάθε τα πάντα για την μέθοδο αποτρίχωσης laser που προσφέρει αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάρκειας στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας

Μπορείς να απαλλαγείς οριστικά, ανώδυνα και γρήγορα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με την σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο Laser Άλεξανδρίτη.

Στα Vivify θα βρείς Laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς, πιστοποιημένο από το FDA, που θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος για αποτρίχωση με laser, ιδανική για όλες τις περιοχές προσώπου και σώματος.


Πως λειτουργεί;

Το Laser Αλεξανδρίτη εκπέμπει μονοχρωματικό φως στα 755nm το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα που καταστρέφει τον θύλακά της. Αυτό προκαλεί την εξάχνωση της τρίχας και τη σταθερή μείωσης της τριχοφυΐας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η ενσωματωμένη κεφαλή «παγώνει» (επιλεκτική θερμόλυση) την περιοχή για να μην δημιουργείται δυσάρεστο συναίσθημα.


Αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Σύμφωνα με έρευνες από την πρώτη συνεδρία με laser Αλεξανδρίτη υπάρχει μείωση της τριχοφυΐας έως 25%.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας αλλά και ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστεί κάποιος εξαρτάται από:
1. Το φύλο
2. Τον όγκο, την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας
3. Το χρώμα της επιδερμίδας
4. Την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών

Πλεονεκτήματα της θεραπείας.

Αφαιρεί ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες στις οποίες αποτυγχάνουν οι άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης. Στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα στη γύρω περιοχή, ενώ προσφέρει αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάρκειας στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Η αποτρίχωση στα VIVIFY γίνεται από εξειδικευμένο πιστοποιημένο προσωπικό, με την επίβλεψη ιατρού, ενώ η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου αποτρίχωσης και η δημιουργία του πλάνου επισκέψεων είναι απόλυτα εξατομικευμένη, εξαρτάται από την περιοχή, το χρώμα του δέρματος και της τρίχας και χτίζεται με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vivify.gr ή τηλεφωνικά στο +30 211 187 7900.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Γεράσιμος Γεννατάς και άλλοι στη νέα σειρά Αρχελάου 5

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »