Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα, ήμουν 47 χρόνων»

Ελένη: Η Μανίνα Ζουμπουλάκη μίλησε για τη μητρότητα, τη σχέση της με τα παιδιά της που είναι στην εφηβεία, αλλά και τη Ρίκα Βαγιάνη.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έγινε εκ νέου μητέρα στα 47 της χρόνια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Μανίνα Ζουμπουλάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα», η Μανίνα Ζουμπουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τόνισε ότι η γυναίκα σήμερα εξακολουθεί να κρίνεται με βάση αυτές τις ιδιότητες, ενώ αναφέρθηκε και στη «βρόμικη δουλειά» της μαμάς.

«Ο τίτλος του βιβλίου είναι μια ατάκα που ειπώθηκε σε κάποια γυναίκα, μάνα και σύζυγο κ.λπ. Τον είπα στον κολλητό μου, που είναι και επιμελητής στα βιβλία μου, και μου είπε ότι έπρεπε να τον κάνω βιβλίο. Και κάναμε μια συζήτηση για το πώς η γυναίκα σήμερα κρίνεται ακόμα με βάση αυτά τα τρία πράγματα: νοικοκυρά, μαγείρισσα και μάνα. Εγώ δεν είμαι τουρίστρια μάνα. Ειλικρινά, πιστεύω ότι η Ελληνίδα μάνα είναι η καλύτερη μάνα στον κόσμο, καμία δεν είναι τουρίστρια» είπε αρχικά η Μανίνα Ζουμπουλάκη σχετικά με το νέο της βιβλίο.

«Είναι μια δουλειά πολλή βρόμικη αυτή της μαμάς. Έχει κακό ωράριο, δεν έχει benefits. Δεν δικαιώνεσαι ποτέ στην ουσία» πρόσθεσε η ίδια, γελώντας.

«Μετά τα 40 το σώμα πάει κατά διαόλου, όμως τα πας καλύτερα με αυτό που είναι μέσα στο σώμα σου και τα πράγματα γίνονται πιο ομαλά» σημείωσε η δημοσιογράφος σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έγινε εκ νέου μητέρα στα 47 της χρόνια.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts