Μαρία Παπαλάμπρου: Η σπάνια τηλεοπτική συνέντευξή της – Έχει κόρη 18 ετών που ασχολείται με τη μόδα!

Καλύτερα Αργά: Η Μαρία Παπαλάμπρου έκανε μια σπάνια εμφάνιση και παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Action 24.

Η ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων και για την κόρη της που είναι σήμερα 18 ετών και έχουν μια άψογη σχέση. Μάλιστα, η νεαρή έχει ξεκινήσει τις σπουδές της με αντικείμενο τη μόδα!

«Η κόρη μου είναι 18 και δεν πιάνω μία μπροστά της. Είναι πιο γρήγορη. Τώρα έχει ξεκινήσει να σπουδάσει marketing και business πάνω στη μόδα. Και ο μπαμπάς ήταν καλλιτέχνης. Πέρα από παραγωγός ήταν και ζωγράφος. Την βάλαμε σε μια ζωή γύρω από την τέχνη. Η ζωή μας ήταν και είναι μέσα στην τέχνη», είπε αρχικά η Μαρία Παπαλάμπρου και συνέχισε:

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία μαμά που δεν θα τσακωθεί με την κόρη της. Κι εγώ έχω τσακωθεί με την κόρη μου. Παλιότερα, στην εφηβεία γινόντουσαν ομηρικοί καβγάδες, δεν το συζητώ. Τώρα με την κόρη μου είμαστε πραγματικά πολύ κολλητές».

Δείτε το απόσπασμα από το Καλύτερα Αργά και δείτε πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts