Μαρίζα Γεωργίτση: H καλλονή κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση, ο ρόλος στη Λάμψη και η «φωνή» του τένις

Ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της γενιάς του, αλλά και της ιστορίας του ελληνικού κινηματογράφου υπήρξε ο Φαίδων Γεωργίτσης.

Άφησε πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη, την οποία με σεβασμό και αγάπη τιμούν τα δυο του παιδιά, Ραφαέλο και Μαρίζα.

Η κόρη του μάλιστα ασχολήθηκε ένα διάστημα με την υποκριτική ενώ αργότερα διαπίστωσε πως της ταιριάζει καλύτερα ο χώρος του αθλητισμού παρά το γεγονός ότι από τον διάσημο μπαμπά της -πλην της γοητείας- έχει πάρει και το ταλέντο του.

Ποια είναι η Μαρίζα Γεωργίτση

Η Μαρίζα Γεωργίτση είναι πρώην πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης, νυν ηθοποιός και κάνει μεταδόσεις αγώνων αντισφαίρισης.
Σπούδασε υποκριτική αλλά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό.
Στην αντισφαίριση και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήρθε δεύτερη στο μονό γυναικών το 1992. Ήταν δεύτερη στο διπλό γυναικών το 1991και το 1994. Έχει συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά με επιτυχία.

Έχει παίξει ρόλους στην σειρά Η Λάμψη και στην ταινία Η Λίζα και οι άλλοι (2003). Μεταδίδει αγώνες αντισφαίρισης και συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με αυτή.

Το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή

«Σε ηλικία 7 ετών είχα πάθει ένα ατύχημα αυτοκινητιστικό στο Παρίσι, με παρέσυρε αυτοκίνητο στο δρόμο, με το ένα πόδι μου να βρίσκεται ανάμεσα στο φτερό και την ρόδα, την στιγμή που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει. Έκανα γύρω στα δέκα χειρουργεία και αισθάνομαι πολύ τυχερή που δεν έχασα το πόδι μου, αφού η πρώτη σκέψη των γιατρών ήταν να το αφαιρέσουν εντελώς. Μετά από δύο χρόνια περπάτησα σιγά σιγά και έπρεπε να αρχίσω να γυμνάζομαι. Τότε μέναμε δίπλα σε ένα tennis club στην Αγία Παρασκευή και ο πατέρας μου αισθανόταν ασφάλεια να πηγαίνω εκεί για προπονήσεις», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »