Μαρίνα Πατούλη: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο, το white look και τα πανάκριβα αξεσουάρ

Εξιτήριο πήρε σήμερα (28/3) από το νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη και ο φωτογραφικός φακός του magazinomou.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε.

Να θυμίσουμε πως η Μαρίνα Πατούλη μετά την αποκάλυψη ότι ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη περνά σοβαρή κρίση επανήλθε χθες με ανάρτηση στο Instagram.

Η ίδια θέλησε με την ανάρτησή της αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες που της συμπαραστέκονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες _ φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε “Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει”, αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας “χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά …(φωτό αρχείου )Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε-❤️Σας αγαπώ Μαρινα!», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη.

Και όντως λοιπόν πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και φαινόταν αρκετά ευδιάθετη ενώ ήταν ντυμένη στα λευκά. Μάλιστα, αυτή ήταν ίσως και η πρώτη φορά που την είδαμε χωρίς υπερβολικό μακιγιάζ και ντύσιμο υπερπαραγωγή!

Ωστόσο, τα αξεσουάρ της θα λέγαμε ότι είναι πανάκριβα!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε:

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7974 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr