Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Με επηρέασαν τα γυρίσματα στις Ψυχοκόρες, κάποιες μέρες ήμουν…»

Ψυχοκόρες: Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και την δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, την Κυριακή, στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τα απαιτητικά γυρίσματα που είχε στις φυλακές αλλά και τη σύνδεση που νιώθει με τις άλλες τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι τα γυρίσματα στις φυλακές ήταν από τα πιο δύσκολα της σειράς. Όταν τα γυρίζεις, σκέφτεσαι ότι αυτά όντως ήταν αλήθεια και αυτό ήταν κάτι το οποίο εμένα με δυσκόλευε πάρα πολύ. Από την άλλη όμως σαν ηθοποιός νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα γυρίσματα της σειράς. Με επηρέασαν και κάποιες μέρες ήμουν χάλια».

Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Οι γονείς μου δυσκολεύονται να δουν Ψυχοκόρες γιατί…»

«Γενικά με τις «αδελφές» μου έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Επειδή τις γνώρισα πρώτη φορά λόγω της σειράς, πέρα από τη Μαριάννα που την ήξερα λίγο από τη σχολή, όποτε βγαίνω μαζί τους έχουμε μια ωραία σύνδεση. Σαν να έχουμε όντως κάτι αδελφικό μεταξύ μας».

«Έχω λάβει μηνύματα από γυναίκες που είχαν συγγενείς που ήταν ψυχοκόρες και δεν είχαν βγει αυτές οι ιστορίες στο φως» συμπλήρωσε επίσης, σε άλλο σημείο της νέας της συνέντευξης, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts