Μαριαλένα Ροζάκη: «Ονειρευόμουν να είμαστε μαζί με τον πατέρα της μικρής. Είμαι μόνη από την εγκυμοσύνη»

Η Μαριαλένα Ροζάκη, μεγαλώνει το παιδί της μόνη της με δύναμη, αυτοπεποίθηση και αγάπη. Η κόρη της μόλις έγινε δύο ετών και η ίδια είναι τρισευτυχισμένη. Η μικρή Ιλιάδα μεγαλώνει μόνο με τη μαμά της και η ηθοποιός μίλησε για όλα στις Μαμά-δες.

«Δεν είμαι πολύ εύκολη στο να κλαίει, να θέλει κάτι κι εγώ να μην επιμένω. Πέρσυ αποφάσισα να μην κοιμάμαι για να μην προλαβαίνω να βλέπω την κόρη μου. Έχω βγει με δύο διαφορετικά παπούτσια, έχω βάλει την οδοντόκρεμα για αντηλιακό», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ροζάκη και συνέχισε:

«Με τη μαμά μου έχουμε ιδιαίτερη σχέση και είναι λίγο εναλλακτική. Τα όρια πιο πολύ εγώ τα βάζω παρά η μητέρα μου. Φέτος για πρώτη φορά θα πάρω μαζί μου την κόρη μου στη Θεσσαλονίκη. Θα πάω για το θέατρο και έχω βρει μια κοπέλα να μου την προσέχει εκεί και να με βοηθάει. Παίζω έναν ρόλο που είναι καρμικός γιατί είναι μια κοπέλα που έμεινα μόνη της στην εγκυμοσύνη».

Όσο για το παιδί της που το μεγαλώνει μόνη της είπε: «Αυτό προέκυψε στην πορεία και το αγκάλιασα. Εγώ ονειρευόμουν να είμαστε μαζί με τον πατέρα της μικρής μου και να τη μεγαλώνουμε μαζί. Εγώ είμαι από την εγκυμοσύνη μόνη μου με τη μικρή. Ως μονογονέας έχεις πολύ δύσκολα πράγματα να αντιμετωπίσεις στη συνέχεια, όπως αυτό που θα θυμάμαι πάντα ως μεγαλύτερη δυσκολία ήταν που ανέβασε 40 πυρετό για τρεις νύχτες ακατέβατα. Οπωσδήποτε σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να μην πονέσεις. Μπορώ να πω ότι αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται και ποτέ».

Δείτε κι αυτό το απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts