Μαύρο Ρόδο: «Η Φιλαρέτη είναι μάνα σου»

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στο «Μαύρο ρόδο» και για την επόμενη εβδομάδα καθώς σιγά-σιγά οι αλήθειες βγαίνουν στο φως μιας και η σειρά οδεύει προς το τέλος της.

Η μεγάλη στιγμή για τον Βίκο και τη Φιλαρέτη έχει φτάσει και αναστατωμένοι ο πατέρας και η κόρη Ζαμάνου επισκέπτονται τον Θέμη, θέλοντας να μάθουν αν εκείνος αποκάλυψε στη Φιλαρέτη την ταυτότητα του γιου της. «Σας το είχα πει πως υποσχέθηκα σ’ αυτή τη γυναίκα πως θα τη βοηθήσω και το έκανα», τους απαντάει.

Όμως, ο Ζαμάνος και η κόρη του είναι αποφασισμένοι να εκβιάσουν τον Καστρινό, ενώ εκείνος θα περάσει στην αντεπίθεση. Από την άλλη, ο Βίκος προβληματίζεται για την εμμονή του Ζαμάνου να τον δει νεκρό και σε μια συζήτηση του Καστρινού με την κόρη του της αποκαλύπτει την αλήθεια: «Ο Ζαμάνος θέλει να σκοτώσει τον Βίκο γιατί είναι γιος της Φιλαρέτης, της μοναχής στο μοναστήρι που συναντούσε η μάνα σου. Μου είχε πει την αλήθεια για το παιδί της, της είχα υποσχεθεί πως θα τη βοηθήσω, αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ το παιχνίδι που θα έπαιζε η μοίρα». Η Αλεξία δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα μαθαίνει! Ομως αποφασίζει να πει την αλήθεια στον αγαπημένο της. «Μίλησα με τον πατέρα μου και ξέρει ποια είναι η μητέρα σου! Είναι η μοναχή Φιλαρέτη», του αποκαλύπτει και εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του! Ούτε που θα φανταζόταν ποτέ ότι η γυναίκα στην οποία τόσο καιρό ανοίγει την καρδιά του είναι η μάνα που τον γέννησε.

Ο Πέτρος που έχει μάθει από τον Λεύτερη πως η Ελισάβετ συνεχίζει να είναι έγκυος, πάει να τη βρει και την αναγκάζει να του παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε και παραμένει έγκυος στο παιδί τους: «Και τι θέλεις τώρα που ξέρεις την αλήθεια; Δεν σε αφορά, μείνε μακριά μου», του τονίζει, αλλά ο Πέτρος δεν κάνει πίσω και πάνω στον καβγά τους, εκείνος θα την απειλήσει: «Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με αποκόψεις από το παιδί μου», της λέει και αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της στέλνοντάς της δικηγόρο. Ο Λευτέρης το μαθαίνει και ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο για την κίνησή του αυτή: «Δεν είχα άλλη λύση! Πρέπει κάπως να τη φοβίσω να αλλάξει στάση ή τέλος πάντων να εξασφαλίσω πως θα έχω κι εγώ δικαιώματα στο παιδί μου», του εξηγεί ο Πέτρος.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου της σειράς Μαύρο Ρόδο:

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος εκτοξεύει απειλές στην Ελισάβετ – Προσλαμβάνει δικηγόρο

Μαύρο Ρόδο εξελίξεις: Ένα φονικό και μια άδικη φυλάκιση

Μαύρο Ρόδο: Βόμβα στο αυτοκίνητο – Νεκροί Βίκος και Αλεξία;

Πηγή tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »