Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος εκτοξεύει απειλές στην Ελισάβετ – Προσλαμβάνει δικηγόρο

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ, στην προσπάθειά της να κρατήσει τον Πέτρο μακριά της, λέει σε όλους ψέματα πως απέβαλε. Όμως ο Λευτέρης μαθαίνει ότι η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και ενημερώνει τον Πέτρο. Ο νεαρός, λοιπόν, πηγαίνει να βρει την πρώην αγαπημένη του και την πιέζει να του πει την αλήθεια. Τότε η Ελισάβετ, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζεται να παραδεχθεί πως δεν έχασε το μωρό. Ο Πέτρος δεν μπορεί να πιστέψει πως η κοπέλα έφτασε στο σημείο να τον παραπλανήσει με αυτόν τον τρόπο λέγοντάς του ένα τόσο μεγάλο ψέμα. Το πρώην ζευγάρι καβγαδίζει έντονα και ο Πέτρος πάνω στον εκνευρισμό του την απειλεί πως αν δεν του επιτρέψει να έχει δικαιώματα όσον αφορά το παιδί θα αλλάξει τακτική.

Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη λέγοντάς του πως θα παραμείνει στο μοναστήρι και θα μεγαλώσει εκεί το παιδί τους. Ο Πέτρος στη σειρά Μαύρο Ρόδο, αισθάνεται πως δεν μπορεί να βγάλει άκρη μαζί της και αποφασίζει να την εκδικηθεί και να κινηθεί νομικά εναντίον της! Την επόμενη ημέρα, μάλιστα, βάζει έναν δικηγόρο να τηλεφωνήσει στην Ελισάβετ και να την απειλήσει να συμμορφωθεί, καθώς ο Πέτρος ως πατέρας έχει δικαιώματα. Το τηλεφώνημα αυτό ταράζει ιδιαίτερα την κοπέλα και όταν ο Λευτέρης μαθαίνει τι συνέβη ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο.

Εν τω μεταξύ, οι απειλές του δικηγόρου επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία της Ελισάβετ και ο πανικός που την έχει καταβάλει κάνει κακό στο έμβρυο. Όταν ο νεαρός αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της πράξης του, μετανιώνει για τη στάση του και πηγαίνει στο μοναστήρι. Παρόλο που ζητάει συγγνώμη από την Ελισάβετ, εκείνη δείχνει να είναι ακόμα αρνητική απέναντί του.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο εξελίξεις: Ένα φονικό και μια άδικη φυλάκιση

Μαύρο Ρόδο: Βόμβα στο αυτοκίνητο – Νεκροί Βίκος και Αλεξία;

Το Μαύρο Ρόδο τελειώνει – Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Κατερίνας Διδασκάλου;

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »