Μαύρο Ρόδο φινάλε: Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο – Πέτρος και Ελισάβετ παντρεύτηκαν!

Μαύρο Ρόδο: Φινάλε απόψε και για τη σειρά του Mega η οποία έριξε οριστικά αυλαία καθώς δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.

Τα πρώτα πλάνα που είδαμε ήταν πραγματικά συγκλονιστικά:

H Ευτυχία είχε ένα κακό προαίσθημα. Η Ελισάβετ δεν μπορούσε να συνέλθει από το σοκ, αντικρίζοντας τον κρεμασμένο Γεράσιμο. H Κασσιανή ήταν σε δύσκολη θέση, καθώς η Πολυξένη αποφάσισε να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες.

O Θέμης και η Κύρα τοποθέτησαν κοριό και παρακολουθούσαν τις κινήσεις της Αλεξίας. Η Αλεξία έμαθε όλη την αλήθεια για τον Βίκο και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ευτυχία κατέρρευσε μπροστά στο άψυχο σώμα του γιου της. Η Ελισάβετ βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά του Πέτρου.

Ο Πέτρος προσπάθησε να δώσει κουράγιο στην Ελισάβετ για τον θάνατο του Γεράσιμου. Η Κασσιανή, φυλακισμένη, ζήτησε μετάνοια από τον Μητροπολίτη. Η Φιλαρέτη βοήθησε τον Βίκο να φύγει κρυφά από το μοναστήρι, όταν παράλληλα πήγε στο χωριό ο Θέμης που τον έψαχνε για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Η Αλεξία ήρθε αντιμέτωπη με τον Βίκο.

Το Twitter σχολίασε το φινάλε της σειράς Μαύρο Ρόδο.

Εν τέλει, Πέτρος και Ελισάβετ παντρεύτηκαν!

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, οι οποίοι μίλησαν για τη σειρά, όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο:

Και αφού η σειρά τελείωσε μια για πάντα, ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές που συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό:

Επίσης, ας θυμηθούμε και μερικές ωραίες συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts