Μαύρο Ρόδο spoiler: Αυτό που θα συμβεί στην κηδεία της Αγγελικής δεν έχει ξαναγίνει

Μαύρο Ρόδο spoiler: Όλα όσα δούμε στη σειρά του Mega που επιστρέφει καθημερινά στην prime time ζώνη. Ο Θέμης λυγίζει μπροστά στο άψυχο σώμα της Αγγελικής…

Τα επόμενα επεισόδια, της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Μαύρο Ρόδο», έρχονται από την Δευτέρα 16 έως και την Πέμπτη 19/1, στις 22:40.

Επεισόδιο 44 (Δευτέρα 16/1)
Η Αγγελική μετά από μια συζήτηση με την Ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με το Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή, που όμως δεν θα προλάβει να κάνει, αφού την ίδια κιόλας μέρα ένας πληρωμένος εκτελεστής θα κόψει το νήμα της ζωής της. Η δολοφονία της Αγγελικής θα διαλύσει τον Πέτρο και την Αλεξία που είναι απαρηγόρητοι. Από την άλλη, την Ελισάβετ την πνίγουν οι τύψεις, που για να γλιτώσει τον Πέτρο έγινε η αιτία να σκοτωθεί η μητέρα του.

Ενώ ή είδηση για τον θάνατο της Αγγελικής κάνει το Θέμη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, από την άλλη ο Βίκος μαθαίνει, ότι ο δικός του άνθρωπος είναι αυτός που δολοφόνησε την Αγγελική. Εν τω μεταξύ Γιάννα και Σταυρίνος ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου.

Ενώ παράλληλα, η Κασσιανή έχει περάσει στην επίθεση πείθοντας τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να σταλεί εισαγγελέας στο μοναστήρι για έρευνα. Τέλος, ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα που δεν αντέχει, λυγίζοντας μπροστά στο άψυχο σώμα της Αγγελικής.

Επεισόδιο 45 (Τρίτη 17/1)
Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμη για την δολοφονία της μητέρας του. Η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής.

Ο Λευτέρης ζητάει την βοήθεια του Γιώργου σε σχέση με τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από την Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους. Θα καταφέρει η Ελισάβετ να περιγράψει στην αστυνομία το προφίλ του δολοφόνου; Ποιον θα βρει σύμμαχο ο Θέμης στην προσπάθεια του να βρει ποιος σκότωσε την γυναίκα του;

Επεισόδιο 46 (Τετάρτη 18/1)
Στην κηδεία της Αγγελικής, κανείς δεν μπορεί, ακόμα, να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ εκεί, είναι μια ανακούφιση για τον Πέτρο. Η παρουσία του Βίκου, όμως, θα κάνει έξαλλη την Αλεξία. Στο σπίτι, Θέμης και Κύρα θα έχουν μια έντονη συζήτηση. Αυτό που ζητάει, την αφήνει άφωνη. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως το Γιώργο και εκείνος δε διστάζει να την απειλήσει.

Ο Λουκάς στο μαγαζί, κάνει μια τρυφερή έκπληξη στο Θέμη. Αλλά η τρομερή έκπληξη θα είναι ο Βίκος, που μπουκάρει οπλισμένος και μεθυσμένος. Ποιος θα επιβιώσει από αυτή τη μονομαχία; Με μονομαχία μοιάζει και το παιχνίδι της Νατάσας με τον Παράσχο. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν πρώτη φορά ώρα οι δυο τους μαζί, στην Πάτρα. Αλλά ο Γεράσιμος καταφτάνει για να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.

Επεισόδιο 47 (Πέμπτη 19/1)
Μια γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου. Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα και κάνει σκηνή απαιτώντας την επιστροφή της Ελισάβετ στην μονή. Η Γιάννα αρχίζει και εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τον Σαράντο σε σχέση με το παρελθόν της. Τα πνεύματα μεταξύ Παράσχου και Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό. Η Ηγουμένη ενημερώνει τηλεφωνικά τον Θέμη για την τελευταία επίσκεψη της Αγγελικής στο μοναστήρι και ο Θέμης αποφασίζει να την επισκεφτεί.

Τι θα γίνει στη συνάντησή τους; Ποια θα είναι η επίπτωση της επίσκεψης του Γεράσιμου στην Ελισάβετ και ποια στον Πέτρο; Ποια απόφαση θα πάρει ο Σταυρίνος σε σχέση με την εγχείρισή του; Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του εκτελεστή της Αγγελικής, τώρα που τον κυνηγάνε όλοι;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts