Μαύρο Ρόδο Spoiler: Το φινάλε της σειράς θα μας σοκάρει!

Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Το φινάλε της σειράς θα μας σοκάρει!

Ο Βίκος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες της Κύρας. Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεταιστα γραφεία της αστυνομίας τον Δαμαλά. Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμάλα, αλλά ταυτόχρονασχεδιάζει να τον σκοτώσει.

Η Κασσιανή τόσο από φόβο όσο και από εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στη Φιλαρέτη να φύγει απότο μοναστήρι. Η Γιάννα ξαναέρχεται κοντά με τον Σαράντο και προσπαθώντας να τον βοηθήσειαναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το φοβερό μυστικό του Γεράσιμου.

Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο την μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού. Η εμμονήτης Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί. Ο Πέτρος πηγαίνει την Ελισάβετ στην παραλία για να δει για πρώτη φορά τη θάλασσα μετά από πάρα πολλά χρόνια.

H ηθοποιός της σειράς, Φωτεινή Παπαθεοδώρου μίλησε για το φινάλε του Μαύρου Ρόδου, και τόνισε πως θα ήθελε να έχουμε σοκαριστικό τέλος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »