«Μείνε μακριά από την Αμαλία» – Ο παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος ξεσπά κατά του Σίμου

Ο Παράδεισος των κυριών: Μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Ντίνο και στον Σίμο θα μας απασχολήσει έντονα στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Όλα ξεκινούν όταν ο τελευταίος προσπαθεί να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Αμαλίας, γεγονός που εξοργίζει τον Ντίνο…

Η καθημερινή σειρά του ALPHA επιφυλάσσει, από τη νέα σεζόν, δυνατές συγκινήσεις, ανατροπές, νέους έρωτες αλλά και αναπάντεχες αφίξεις, που θα δημιουργήσουν προβλήματα και αναστάτωση στη ζωή των ηρώων.

Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι ο Σιμός Πολύζος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος). Πρόκειται για τον ανιψιό της Ολγας, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τους θετούς γονείς του, τον Χρήστο (Γιάννης Νταλιάνης) και τη Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου), έχοντας σχέδια που δεν αφορούν μόνο τη δική του ζωή. Ο νεαρός γνωρίζεται αμέσως με όλους και όταν ενημερώνεται για τη ζημιά που έχει υποστεί ο Ντίνος στον «Παράδεισο των κυριών» εξαιτίας του εμπρησμού αποφασίζει να τον προσεγγίσει και να τον βοηθήσει.

Ο Παπακώστας, που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και θέλει οπωσδήποτε να χτίσει ξανά το μαγαζί του, δέχεται την επαγγελματική πρόταση που του κάνει ο Σίμος. Ο τελευταίος, λοιπόν, του δίνει το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για τις εργασίες του χώρου με αντάλλαγμα ένα ποσοστό της εταιρείας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Σίμος τού ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη στη διεύθυνση του «Παράδεισου», γεγονός που ανακουφίζει ιδιαίτερα τον Ντίνο.

Όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια, «Ο Παράδεισος των κυριών» αρχίζει και πάλι να λειτουργεί και ο Ντίνος ζητάει από την Αμαλία να επιστρέφει ξανά στη δουλειά. Η κοπέλα ενθουσιάζεται και δέχεται αμέσως, καθώς το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα της, τη Μιράντα. Όταν πηγαίνει για πρώτη φορά στο μαγαζί, ο Σίμος, που την έχει γνωρίσει ήδη και τρέφει συναισθήματα για εκείνη, της προτείνει να της παραχωρήσει το δικό του γραφείο για να εργάζεται, ενώ επιδιώκει να περνάει αρκετό χρόνο μαζί της κατά τη διάρκεια της δουλειάς.

Όμως ο Ντίνος παρατηρεί ότι οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και δεν κρύβει την ενόχλησή του! Μάλιστα, κάποια στιγμή, ζητάει από τον Σίμο να μιλήσουν ιδιαιτέρως και του λέει με έντονο τρόπο να μείνει μακριά από την Αμαλία, καθώς δεν θεωρεί σωστό να δίνουν δικαιώματα μπροστά στο υπόλοιπο προσωπικό του καταστήματος. Ωστόσο, ο Σίμος ξεκαθαρίζει στον Ντίνο πως δεν δέχεται υποδείξεις! Από εκείνη τη στιγμή, γεννιέται μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες. Μάλιστα, ο Σίμος συνεχίζει να ψάχνει αφορμές για να βρίσκεται στο πλευρό της Αμαλίας και κάθε φορά που ο Ντίνος τούς βλέπει μαζί βγαίνει εκτός εαυτού

Δες κι αυτό:

Πηγή mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts