Μείον 30 κιλά ο Τάσος Ιορδανίδης – Τι άλλαξε στη διατροφή του και τα κατάφερε!

Όπως έχει κάνει ο ίδιος γνωστό, κατάφερε την περίοδο της καραντίνας να χάσει τριάντα κιλά αλλάζοντας πλήρως τις διατροφικές του συνήθειες και παραμένει fit! Ο Τάσος Ιορδανίδης κατάφερε να χάσει 30 κιλά και η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι θεαματική!

Ο τηλεοπτικός Μάνος Βρεττάκος από τη σειρά Γη της Ελιάς είπε στο Πάμε Δανάη ότι για να χάσει τα κιλά που ήθελε εκτός από τη γυμναστική που έβαλε στην καθημερινότητά του, έκοψε τη γλουτένη, τη ζάχαρη και πρόσθεσε φρούτα και λαχανικά στη διατροφή του.

«Έχασα 30 κιλά την περίοδο της καραντίνας. Είχα αρχίσει να παίρνω τα βουνά και να τρέχω για να κάνω καλό και στον ψυχισμό μου αλλά και για να με προσέξω κάπως και σωματικά. Τώρα είμαι μείον 25, πήρα και 5 κιλά λόγω του τρεξίματος. Για να χάσω αυτά τα 30 κιλά τότε, πέρα από τη γυμναστική την οποία έκανα, έκοψα τη γλουτένη, τη ζάχαρη και έβαλα πιο έντονα στις διατροφικές μου συνήθειες τα φρούτα και τα λαχανικά».

Συνεχίζοντας ο ηθοποιός δήλωσε πως προσπαθεί να τρέχει και όποτε βρίσκει χρόνο να πηγαίνει και γυμναστήριο: «Όσο μπορώ ξεκλέβω. Προσπαθώ να με προσέχω για να είμαι εντάξει και για τους υπόλοιπους αλλά και απέναντι στον εαυτό μου, γιατί αν δεν είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου δεν μπορείς να είσαι και για τους υπόλοιπους».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts