Μελέτης Ηλίας: «Εκτονωνόταν με το…» – Αποκαλύπτει για πρώτη φορά που δίλλημα που αντιμετώπισε με τον γιό του

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «DOT» βρέθηκε καλεσμένος ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα αποκαλύφθηκε η σκληρή μάχη του με τα ναρκωτικά μίλησε στην εκπομπή του STAR, για την οικογένεια του και όχι μόνο.

Μέσα σε όλα, ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τα δυο του παιδιά, την διάθεση να βρεθεί ο γιος του στο μπαλέτο αλλά και ευρύτερα την επαφή των παιδιών με την τέχνη.

Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία για τον γιό του


Πιο συγκεκριμένα, ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι μιλάμε με τα παιδιά μου για τα πάντα ή τουλάχιστον προσπαθούμε. Η Κοραλένια βέβαια με την μαμά της λένε πράγματα τα οποία σε μένα δεν τα πολυλένε. Ο γιος μου, ο Δημητράκης στην καραντίνα χόρευε πάρα πολύ μέσα στο σπίτι. Εκτονωνόταν με τον χορό. Έτσι, είπαμε να το σπρώξουμε το παιδί προς τον χορό».

«Όταν ξεκίνησε ποδόσφαιρο και μετά τον πήγαμε χορό, τον χορό δεν τον πολυήθελε. Μάλιστα, επειδή η Κοραλένια πάει μπαλέτο, τον βάλαμε στο μπαλέτο. «Φέρτε το, το αγοράκι γιατί είναι και δωρεάν» μας είχαν πει στο μπαλέτο. Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν και το ζητάνε, δηλαδή ψάχνουν κόσμο. Πήγε μια φορά, πήγε δύο αλλά δεν αισθανόταν…».

«Εγώ ήθελα πολύ να κάνει και να το δοκιμάσει. Ειδικά για τα παιδιά η επαφή με οποιαδήποτε μορφή τέχνης, το λέω και από την μεριά του γονιού, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα την ακολουθήσουν σαν δρόμο επαγγελματικό. Αλλά το προτρέπω για να έρθουν σε επαφή με κάτι που αξίζει να έρθει σε επαφή ένα παιδί, παρόλο που θεωρούμαστε απόφοιτοι λυκείου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μελέτης Ηλίας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »