Μετά το τέλος του από τη Γη της Ελιάς είναι εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά

Ο ηθοποιός Liam Ireland ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου Η Γη της Ελιάς, και ενσάρκωνε τον ρόλο του Στέφανου Καπερνάρου, που ερωτεύτηκε την Μυρτάλη Βρεττάκου. Μετά από το τέλος του στη σειρά, πήγε φαντάρος και σήμερα είναι εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά.

Μαχητής σε όλη του τη ζωή, πειθαρχημένος και πεισματάρης, ο Liam Ireland φέρει εις πέρας όποιον στόχο βάζει. Γι’ αυτό και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση και έγινε εύζωνας, γιατί το αγαπούσε και είχε θέληση και υπομονή, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν.

Οι δηλώσεις για τη σεξουαλική κακοποίηση

«Ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί βρήκα το θέατρο… Από την ηλικία των 10 ετών μέχρι τα 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα. Μπήκε φυλακή, είναι εκεί που πρέπει να είναι. Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα μια πατρική φιγούρα όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτός ο προπονητής εκεί και τον αγάπησα σαν πατέρα. Ό,τι και να μου έλεγε εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν. Ήμασταν πάρα πολλά παιδιά έτσι, δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον έπιασαν λέγαμε γιατί κάνουν κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο. Πριν τον πιάσουν εγώ είχα σταματήσει. Συνειδητοποίησα ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια και αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και όχι ότι θέλω να το κάνω. Το έχω ξεπεράσει 100%, δεν με πονάει πια», είχε δηλώσει συγκλονίζοντας.

Μάθε μερικά extra info για τον ηθοποιό στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts