Μετακίνηση βόμβα! Παίρνει τον ρόλο που προορίζονταν για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη

«Καραμπόλες» και σούπερ ντόμινο μετακίνησης προσώπων γίνονται φέτος και στις σειρές, λόγω του πολύ μεγάλου ανταγωνισμού.
Χαμός με την διανομή των ρόλων, στις καινούργιες σειρές λόγο του μεγάλου ανταγωνισμού. Ποιος παίρνει τον ρόλο που προορίζονταν για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη; Μετακίνηση – βόμβα.

Ο Αποστόλης Τότσικας οδεύει προς τη νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ και είναι ο επικρατέστερος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Ηλέκτρα», με την Έμιλυ Κολιανδρή στο πλευρό του.

Ο γνωστός ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του εραστή της κεντρικής ηρωίδας, για τον οποίο προτάθηκε αρχικά από την παραγωγή στην ΕΡΤ ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής, όμως, τελικά δεν θα είναι στην «Ηλέκτρα», αλλά στο «Ναυάγιο» του Mega.

Η αλλαγή αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια της ΕΡΤ προς την εταιρεία παραγωγής, που «έταξε» αρχικά τον Μ. Ταμπακάκη και τελικά τον μετακίνησε σε σειρά δικής της παραγωγής στο Mega.

Πηγή: Real

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »