Με μπλε κοστούμι και μαυρισμένη επέστρεψε η Σία Κοσιώνη

Δελτία Ειδήσεων: Την τηλεοπτική επιστροφή της, σήμερα 28/8, πρώτη Δευτέρα της νέας σεζόν για τα περισσότερα κανάλια, έκανε η Σία Κοσιώνη.

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε στο πλατό με μπλε κοστούμι και πιο μακριά μαλλιά, παρ’ όλο που συνεχίζει να διατηρεί το αυστηρό καρέ ξανθό της με το οποίο μας έχει συνηθίσει.

H Σία Κοσιώνη, λίγες ώρες πριν είχε αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την καλοκαιρινή σεζόν και τις μέρες διακοπών και ξεκούρασης με μία φωτό της από τις διακοπές της με την οικογένειά της και είχε γράψει:

«Σήμερα κλείνει το βιβλίο των φετινών διακοπών γεμάτο όμορφους τόπους και ανθρώπους. Πλήρης και ευγνώμων επιστρέφω πιο δυνατή στο πόστο μου. Θα σας βρω ξανά στην ώρα μας!».

Για την προηγούμενη σεζόν, η Σία Κοσιώνη είχε παρουσιάσει το τελευταίο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 21 Ιουλίου και σχεδόν ένα μήνα μετά -και κάτι παραπάνω- επέστρεψε δυναμικά στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.

Δείτε τα βίντεο με τις πρώτες στιγμές της στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts