«Με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ» – Η Χίλντα Ηλιοπούλου μιλά για την επιθυμία του πατέρα της

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Ντίνου Ηλιόπουλου που μας χάρισε στιγμές άφθονου γέλιου ήταν σήμερα (15/9) καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4.

Η Χίλντα Ηλιοπούλου, αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στον αγαπημένο της παρέα που δεν είναι κοντά μας πια και αποκάλυψε την επιθυμία που είχε για την κηδεία του.

«Φυσικά και ήταν δική του απαίτηση να γραφτεί η συγκεκριμένη φράση στο νεκροταφείο. Τι θα βάζαμε; Έτσι, ό,τι να ΄ναι, στο όνομα του; “Με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ”. Ήταν δική του φυσικά απαίτηση αυτή. Νομίζω ότι είναι η πιο σωστή απαίτηση για τον μπαμπά γιατί ήταν η ευγένεια η μεγαλύτερη αξία που υπάρχει στο σπίτι μας και ο σεβασμό που είχε στη ζωή, στους ανθρώπους, στις γυναίκες, που ήταν θείο δώρο στη φύση αυτή και όταν γεννήθηκα εγώ, όταν του είπε “κύριε Ηλιόπουλε πάλι κορίτσι” ο γιατρός, είπε “δόξα τω Θεώ”». Σεβόταν πάρα πολύ το γυναικείο φύλο και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη φράση στον τάφο του γιατί ήταν κύριος», είπε αρχικά η Χίλντα Ηλιοπούλου και συνέχισε:

«Είχε μάλιστα δύο, εμείς όμως διαλέξαμε αυτό γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το δικό του. Γενικά το ξέραμε και μιλούσαμε πολύ συχνά για το τι θέλει μες στους τάφους. “Δεν είναι κανείς εδώ” και το “Με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ”. Το δεύτερο όμως νομίζω ότι είναι ο μπαμπάς μου. Επίσης, ήθελε να φοράμε όλοι λευκά στην κηδεία του και το όνειρο του ήταν να έχει συνοδεία μουσικής όπως στη Νέα Ορλεάνη που έρχεται από πίσω όλη η μπάντα για να σε πάνε στον τάφο σου, όμως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

Δείτε κι άλλα μέρη της συνέντευξής της:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »